Svet-Stranek.cz
Osobní stránka

Moje příběhy:Osobní stránka na adrese: henryswal.klubova-stranka.cz

Moje příběhy

Táák....pohodlně se usaďte a začněte číst.
1 | 2 |   další > | na konec >>
09.02.2014 Vánoce a Silvestrovská párty!

Už půl roku studují v Bradavicích, a je to čím dál tím napínavé!
VÁNOCE: Ráno jsem se probudil, a podíval jsem se do kalendáře....,,CO? Dneska jsou Vánoce?" Vykřikl jsem a zeptal jsem se Ríši. A je to pravda! Uslyšel jsem, že jsou vánoční trhy... Tak jsem zašel do třetího patra, a bylo to tam jako na Příčné. I řady obrovské tam byly....UFF... Aspoň je už to za mnou.
Dálší den se rozdávaly dárky, a i já jsem našel nějáké pro mne... Bylo to něco, co jsem ještě nezažil... Samý klid..
SILVESTR: Trochu nudný až na večer den. V průběhu dne se vážně nic nestalo - až na večer... Každý měl na koleji totiž Párty! Také byly soutěže.

29.01.2014 Předvečer všech svatých

Když tu tak ležím, mrzí mě, že jsem tam nezůstal a nebavil se s ostatními.... Sice jsem se trochu bál těch vampírů, ale nebylo to tak hrozné.... Jako začátek bych ti napsal asi něco o ránu..

. Normálně jsem šel ze sklepení do vstupní síně né, a ze dveří jsem začal zírat tak jako asi ostatní. Protože tam byli pavouci, netopýři,lebky atd.... Bylo to vážně podivné ráno! Pak jsem potkal Carla a Richarda a šli jsme spolu zavést jednoho kluka na ošetřovnu kvůli tomu, že neviděl nebo co... Na odpoledne jsme šly s kluka ma prozkoumávat hrad, vlastně jenom na střechu hradu... A večer? Crafting... Já jsem vyrobil asi 6 kusů plotů a pak jsme to tam položili... A teď? Tu ležím a lituji, že jsem nezůstal na velmi strašidelné hostině.

24.01.2014 Celé dva týdny za mnou

No...skvělý a můj druhý týden za mnou! Po zařazování jsem chtěl poznat nové kamarády a také učitele. Myslel jsem, že profesoři budou trochu drsní nebo alespoň přísní - to jsem očekával ale špatně.Jeden učitel který nás suploval na první hodinu lektvarů byl trochu zlý... Ale nejhodnější byla asi učitelka myslím jménem Chandler, která nás na lektvary měla druhou hodinu. Kamarádů mám vážnê hodně, ale je těžké si vybrat nejlepšího... Asi nejlepší dva kamarádi jsou Carl a Richard. S Carlem toho máme mnoho společného, ale na druhou stranu je tu Richard který mi rozumí a TÉŽ je s ním zábava! Zajímalo by mne, jak velký kouzelník brzy budu...protože s těchto dvou umím kouzla ASI nejlépe, protože mně pořád chválí a tleskají mi... Chtěl bych se ti svěřit deníčku... že se vážně nekamarádím ani s jednou holkou... Doufám že to tak nezůstane dokonce tohoto školního roku. Navíc je zítra Předvečer všech svatých, takže se s někým zkamarádit můžu..

14.01.2014 Odjezd z Londýna do školy čar a kouzel část 2

Byla to vážně zábava ve vlaku... Nakonec jsme tedy dorazili a čekali s prvákama na zařazení. Sice jsem chtěl do Nebelvíru, ale nebyl to on. Naštěstí ani né Zmijozel! V Mrzimoru to není zas tak hrozné, jak jsem myslel... Nakonec to všechno dopadlo dobře, a už se těším na dálší den! Myslím, že tenhle článek postihl to, jaký bývá můj život, což je jeden můj den....

1 | 2 |   další > | na konec >>
návštěvníků stránky
celkem9 021
tento týden11
dnes1